fredag 24 september 2010

Bilfria veckor i Södra Ängby skola

Det glädjer oss att så många har möjlighet att gå med sina barn till skolan! Jag såg inte en bil på parkeringen idag! Om du vill veta mer om vårt projekt med satsningen tillsammans med trafikkontoret gå in Södra Ängby skola år F-2 bloggen eller se en film på www.stockholm.se/barnitrafiken.

Jag har idag intervjuat två skolpoliser från år fem om deras uppdrag. De tycker att det är kul när vuxna och elever tackar dem för ett bra arbete. De flesta bilar respekterar skolpolisernas arbete. Det blir svårt när barn stannar men vuxna går över utan klartecken.

Har ni frågor kring projektet kontakta Bitr rektor Johan Michaelsson eller bitr rektor Henrik Kroon
Hösthälsningar Elisabeth

3 kommentarer:

 1. johan halvarsson "Johan.halvarsson@jm.se"16 oktober 2010 23:17

  Jag har försökt att ring dig men det går inte att få tag i dig.
  Jag vet inte om det här är rätt ställe att ta upp det här på men jag undrar varför det inte finna en kurator på skolan. Den förra som jobbade slutade ju på vårterminen, och det kom ju inte som en överraskning för er. Jag vet att ni inte är skyldiga enligt lag att ha en kurator men när nya skollagen börjar gälla från 1 januari är ni det.
  Och då är du ansvarig för det.
  Jag har varit i kontakt med utbildnings nämnden och dom vart förvånade att det inte finns i södra ängby skola, med tanke att det är en f-9 skola.

  Hoppas att du kan återkomma med en bra förklaring.
  "för mig så låter det som att du sparar pengar".

  johan halvarsson med barn i 1:an och 5:an

  SvaraRadera
 2. Hej Johan jag har inget meddelande från dig därav ingen återkoppling. Vi är just i rekryteringsfas kring ny kurator då vår gamla kurator fick möjlighet att flytta till sin gamla skola. Hälsn Elisabeth Ollas

  SvaraRadera
 3. johan halvarsson "Johan.halvarsson@jm.se"21 oktober 2010 16:45

  Men det borde inte ta ett helt sommarlov och en hel hösttermin att lösa det, hur långt har ni kommit i eran rekryteringfas. vad har skolan att erbjuda tills att personal frågan är löst.

  SvaraRadera