måndag 9 mars 2015

Lite nytt

Nu i full gång efter sportlov och annat skoj.

Det är kul att se att vi verkar ha ett hårt tryck på skolan. Vi kommer säkert, utan problem, fylla alla våra klasser till hösten. Tyvärr tvingas vi sägas nej till många också. Detta hör till de mindre roliga besluten.

Annars är vi glada över våra nya medarbetare på skolan. I tisdags började vår nya kock, Peter. Peter har erfarenhet som kock från många restauranger och konferensanläggningar och har sökt sig till skolan på grund av utmaningen och arbetstiderna. Vi ser fram mot fortsatt god mat.

I morgon är också sista dagen för brukarenkäten för er föräldrar i 2:an, ni vet den som ska mäta hur eleverna har det på skolan. Precis som för de flesta skolor finns det resultat som brukar vara mindre glädjande, och det gäller studieron. Vi pratar ofta om detta i skolan och hur vi ska lyfta siffrorna. Eleverna i 2:an, 5:an och 8:an kommer att svara på bland annat detta. Vi hoppas så klart att ni föräldrar som också fått hem enkäter svarar och att vi får resultat att vara riktigt stolta över.

Lite tråkigt att meddela är att Johan Michaelson ska sluta hos oss. Johan har arbetat som biträdande rektor på skolan i 6 år och kommer nu att gå vidare till Akalla grundskolor. Vi annonserar för en ersättare och hoppas så klart på många bra sökande. Johan kommer att sluta i början av maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar